Kövess minket

Aztaa

Hatvannégy kilométeren keresztül üldözte a rendőrség az LSD-s férfit, aki azt haluzta, hogy a GTA-val vereti

A lehető legjobb grafikai beállítások közepette.

Megosztva

Forrás:

A 23 éves oregoni származású Anthony J. Clark úgy beevett LSD-ből múlt szombaton, hogy közvetlenül a rendőrök orra elől kötött el egy autót, majd 64 kilométeren keresztül menekült vele. Mindeközben végig azt hitte GTA-zik, bár – sajnálatára – a trip végén sem tűnt el az 5 csillag a „képernyőjéről”.

Már a történet eleje is meredek, ugyanis a fiatal férfi egy részeg sofőr elvontatásra váró autójába pattant be néhány méterre az intézkedő szervektől, aztán teljes gázzal elviharzott a helyszínről. A rendőrök hagyták az ittas fickót és Anthony nyomába eredtek, aki mindent megtett, hogy lerázza őket. Több szöges útzáron, fémkerítésen hajtott keresztül lassítás nélkül, párszor pedig a forgalommal szemben manőverezett forgalmas útszakaszokon cseppet sem törődve mások, illetve a saját testi épségével. Egy rendőrautónak is majdnem nekihajtott, majd az LSD mámorban úszó férfi még tett egy utolsó, elkeseredett kísérletet, hogy átszálljon egy másik járgányba (akárcsak a játékban szokta), de erre már nem maradt elég ideje; rövidesen a forró aszfalton találta magát ránehezedő egyenruhások gyűrűjében.

Kihallgatásán elmondta az LSD miatt tette, amit tett. Most előzetesben csücsül, tíz vádpontot hoztak fel ellene a túltolt szombat után.

(The Oregonian)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés