Kövess minket

Aztaa

Havi 900 ezer forintért keres maga mellé joint tekerőt G Herbo

Annyira nem lehet megterhelő, mint Snoopnak sodorni.

Megosztva

Forrás:

Chicagói drill rap, G Herbo imádja a füvet, de utál cigiket sodorni, szóval most megbízható embert keres a monoton, de hálás feladatra.

Herbo egy videóüzenetet tett közzé a neten, melyben elmondja, hogy évi 36 ezer dollárt (közel 11 millió forintot) hajlandó fizetni leendő joint tekerőjének, ami olyan napi 100 dollárra (kb. 30 ezer forintra) jön ki. „Ennyit tudok adni, többet nem, mert úgyis megengedem, hogy elszívd a füvemet” – emelte ki a rapper az extra juttatásokat, aki azt szeretné, hogy az illető minden nap dolgozzon, és folyamatosan vele lógjon, tehát nem hátrány, ha a jelölt szereti Herbo zenéjét, hisz biztosan sokat fog majd a stúdióban ücsörögni vele. Herbo hozzátette, hogy túlságosan szereti a füvet ahhoz, hogy állandóan neki kelljen sodorni. „Teljes szívemből utálok tekerni” – mondta.

Nem G Herbo az első, aki hivatásos joint tekerőt állít maga mellé, a nagy szmokis Snoop Dogg például évi 40 és 50 ezer dollár között fizet a saját emberének, igaz ott durván tartani kell a tempót, ismerve a rapper tüdejét, de Rich The Kid, és Waka Flocka Flame is külön embert tart erre.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés