Kövess minket

Hiphop

Havoc által producerelt Prodigy tribute albumot dobott le Flee Lord

Prodigy protezsáltja volt, most mestere előtt tiszteleg.

Megosztva

Forrás:

Prodigy korábbi mentoráltja, Flee Lord, és a Mobb Deep másik tagja, Havoc egy különleges új albumra álltak össze, mellyel a 2017-ben elhunyt rapper előtt tisztelegnek. 

Az In the Name of Prodigy című projekt 10 dallal érkezik, olyan vendégelőadókkal, mint például Raekwon, Busta Rhymes, Conway The Machine, Big Twins, vagy Ransom, és a beateket kivétel nélkül Havoc szállította, az utolsó dalon pedig rappel is. A borítón Prodigy szerepel egy gengszter Szűz Mária parafrázisként.

[vembed youtube=”u1JCIspUNug” ]A queensi rapper, Flee Lord 2008 óta szoros barátságban volt Prodigy-vel, a rapper három évvel ezelőtti hirtelen haláláig. Lord már a saját rapkarrierje előtt is sokat lógott együtt  P-vel, sörözgettek, freestyle-ozgattak, konkrétan Prodigy dobta be neki először, hogy zenélnie kéne. Flee Lord mostanában egyre közelebb került a Griselda kiadó rappereihez, akikkel szintén Prodigy miatt találkozott, Westside Gunnt és Conway The Machine-t a Mobb Deep rapper kórházi látogatása közben ismerte meg. 

Alább hallgatható a tribute projekt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük