Kövess minket

Hiphop

Havoc örült a 2Pac és Mobb Deep beef-nek

Érdekes dolgokról beszélt az emszí-producer egy interjúban.

Megosztva

Havoc a napokban adott egy interjút Jack Thriller-nek, amiben beszélt arról is, miképp érintette őket, hogy Tupac betámadta Mobb Deep-et. Nem csak, hogy betámadta, hanem több beef-et is írt nekik, melyek közül a legismertebb a „Hit Em Up” című, az egész világot bejárta.

[vembed youtube=”41qC3w3UUkU” ]
Pont emiatt volt mégis boldog a Mobb Deep kétszemélyes legénysége, mert szinte mindenütt megismerték a nevüket, hiszen mindenki tudja: a negatív reklám is reklám. A csapat a „Drop a Gem on Em” című számban válaszolt Pac-nak, és részükről le is tudták dolgot, nem folytatták a harcot.

[vembed youtube=”CxhBQP_7pFM” ]
Havoc elmondta, hogy fogalmuk nem volt akkoriban, hogy miért állt beléjük 2Pac, de nagyon meglepődtek rajta. És, rögtön tudták, hogy egy-két lemezt ennek hatására tuti eladnak majd. Ez be is jött egyébként, hiszen Pac akkoriban már óriási sztárnak számított.

Prodigy és Havoc soha nem találkoztak személyesen az 1996-ban meggyilkolt rapperrel, egyszer látták élőben, de nem ismerték, és soha nem is beszéltek vele. A mai napig nem tudják mi volt az oka a támadásnak.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés