Kövess minket

Aztaa

Haza akarták vinni a vadasparkból a bébi bölényt, mert azt hitték fázik

Az emberi hülyeség határtalan, ez most egy bölényborjú életébe került…

Megosztva

Turistaként érkezett apa és fia egy (eddig meg nem nevezett) vadasparkba vasárnap az Amerikai Egyesült Államokban. Miközben terepjárójukkal járták a területet egy bölényborjúra lettek figyelmesek, mely elhagyatottnak tűnt, és nagyon fázott. Legalábbis a két férfi szerint.

Ekkor, egy meglehetősen rossz döntést hoztak. Megfogták a kis bölényt és bepakolták az autójukba. Az esetnek több szemtanúja is volt, akik rögtön riasztották a vadőröket. Mire ők a helyszínre értek a terepjáró már árkon-bokron túl volt. Az autót sikerült mégis megtalálni és egészen egy Wyoming-ban található ranch-ig követték a rendőrök.

Ott, aztán felelősségre vonták a két férfit, akik azt állították, hogy nagyon aggódtak az újszülött bölény egészségéért, ezért vitték haza, hogy megmentsék az életét.

A bölényborjút visszavitték a parkba, de sajnos a csorda már nem fogadta vissza, az emberek szaga megzavarta a felnőtt állatokat. A picit sajnos, ezért el kellett altatni…

Az apa és fia, egyébként a saját életét is kockáztatta a felesleges akciójával, mert ha netán beleakadnak a borjú anyjába, akár tragédia is történhetett volna.

Bár, az így is történt.

(mashable.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük