Kövess minket

Aztaa

Hazavitte a partra mosódott kokaintéglát egy férfi Mississippiben, letartóztatták

Megosztva

Őrizetbe vettek egy férfit Mississippiben, miután megpróbált ellopni egy kokaintéglát, amit Biloxi város partjainál talált.

A partra 15 csomag kokaincsomag sodródott, a rendőrség egyelőre vizsgálja, hogy honnan érkeztek és miként kerültek a partszakaszra, habár a helyi rendőrkapitány, Tommy Goldsworthy a médiának elismerte, hogy „előfordult már hasonló”. A szóban forgó 37 éves férfi, Joey Lee Ware csak egy, „Dior” feliratú téglát vitt el, ami 1 millió dollárt ért. Ware hazavitte a zsákmányt, de később rendőrök jelentek meg nála és drogcsempészet vádjával letartóztatták, jelenleg 150 ezer dolláros óvadék ellenében tartják fogva. „Ahelyett, hogy felhívott volna minket, kiszúrta a drogot a parton és hazavitte, majd a házkutatás alapján azt tervezte, hogy terjeszt is belőle” – mondta Goldsworthy.

Mississippi rendőrség drogosztályának vezetője, Steven Maxwell feltételezése szerint a kokain vagy egy hajóról eshetett le véletlenül, vagy pedig tudatosan küldték a partra, hogy aztán ismeretlen bűnözői szervezetek felkapják azt.

(Mixmag)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés