Kövess minket

Bulvár

Házi őrizetre ítélték Nicki Minaj férjét, miután megfenyegette Offsetet

Megosztva

Kenneth Petty, Nicki Minaj férje 120 nap házi őrizetet kapott, mert megszegte próbaidejének feltételeit azzal, hogy videóüzenetben fenyegette meg Offsetet.

A The Hollywood Reporter szerint szerdán rendelték el Petty házi őrizetét, miután a végzés szerint „levideózta, hogy fenyegető megjegyzéseket tesz egy bizonyos személyre, miközben egy büntetett előéletű személy társaságában van„. Petty két másik férfival együtt várakozott egy New York-i hotel előtt, arra várva, hogy megjelenjen Offset, és megverhessék. Minaj férje az egész világgal tudatni akarta ezt, ezért videóra is vették a keménykedést. Offset végül nem jelent meg a hotelnél, mivel épp a magánrepülőjén ült Atlanta felé. Leszállás után kinevette Petty-t, csórónak lúzernek nevezve őt.

A két férfi amúgy a feleségeik miatt nem kedvelik egymást, Cardi B és Nicki Minaj ugyanis többször összekülönböztek, sőt volt, hogy össze is verekedtek.

Kenneth Petty amúgy 2020 óta van próbaidőn, miután bűnösnek vallotta magát abban, hogy nem regisztráltatta magát szexuális bűnözőként Kaliforniában. Petty és Nicki Minaj gyerekkori barátok voltak Queensben. 1995-ben Petty-t elítélték egy 16 éves lány megerőszakolásának kísérlete miatt, és négy évet ült börtönben. Ő és Nicki Minaj 2020 óta házasok, és egy gyermekük van.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés