Kövess minket

Bulvár

Házi pornóvideó került ki Sexyy Red Insta Story-jába, de azt mondja, nem ő posztolta

Megosztva

Tegnap este (október 4.) egy videófelvétel került fel Sexyy Red Instagram Storyjába, amelyen az volt látható, ahogyan épp egy ismeretlen férfival szeretkezik. A videó gyorsan törlésre került, ma pedig a St. Louis-i rapper arról beszélt, hogy nem ő posztolta a házi pornóvideót, mivel „sosem tenne ilyen hülyeséget„.

A Story-ról készült képernyőfelvételek körbejárták a közösségi médiát, sokan felháborodtak a kiszivárgás miatt, mások pedig Red „Pound Town” című szexpozitív dalának egyik sorával viccelődtek: „My coochie pink, my bootyhole brown.”

Összetört a szívem, mindenki, aki ismer, tudja, hogy sose csinálnék ilyen hülyeséget” – írta az X-en (korábbi Twitter), majd letiltotta a nyilvános válaszokat erre a konkrét posztra.

A szexvideó kiszivárgása előtt a feltörekvő rapper a hét elején egy podcastban mondta azt, hogy támogatja Donald Trumpot. Red azt javasolta, hogy a politikus kerüljön vissza a hivatalba, mert az országnak „szüksége van” rá. Egyesek egyenesen azt találgatták, hogy Red azért osztotta meg a videót, hogy így terelje el a megosztó politikai véleményéről a kritikus hangokat, de ha hiszünk a szavainak, valójában egy rosszakarója lehetett az elkövető.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük