Kövess minket

Film

Hét év után 10 epizódos, limitált szériával tér vissza a képernyőre a Dexter

Berendelték az új évadot.

Megosztva

Hivatalosan is bejelentette a Showtime, hogy egy 9. évaddal tér vissza a képernyőre Dexter, a miami sorozatgyilkos, adta hírül a TV Line.

Ahogy a Contextus is hivatkozza, idén nyáron már felröppentek olyan hírek, hogy a nagy sikerű sorozat új szezont kap, ám ez egészen október 14-ig nem volt megerősítve. Akkor azonban kiállt a nyilvánosság elé Gary Levine és Jana Winograde, majd publikussá tették, hogy tényleg viszontlátjuk még a rendőrségi vérnyomelemzőt. 

Forrás:

 Lássuk a részleteket: az új évad felvételei 2021 elején kezdődnének, maga a minisorozatot kitevő tíz rész így jövő ősszel tudna debütálni. Fontos, hogy a vezető producer az a Clyde Phillips lesz, aki korábban az első négy évadot jegyezte, a főszerepben pedig ugyanúgy Michael C. Hall, Dexter eredeti megformálója lenne. Több spekuláció indult arról, hogy Yvonne Strahovski is visszatér, mint Hannah McKay, Harrisonnal, a szociopata sorozatbeli kisfiával egyetemben. 

A cél egyfajta második finálé bemutatása, ami ugyan nem fogja meg nem történtté varázsolni az utolsó évad végét, de remélhetőleg több dolgot helyretesz majd, legalább is a Vulture szerint, akik Clyde Phillips-et idézik. 

“A Dexter egy nagyon különleges sorozat, fanok milliói és a Showtime számára is, mivel ez tett minket a térképre sok-sok évvel ezelőtt.” – kezdte Gary Levine, a Showtime elnöke. “Csak akkor vennénk elő újra ezt a különleges karaktert, ha megtalálnánk azt a kreatív módszert, amivel hozzányúlhatnánk, és ami felérne az eredeti sorozat zsenialitásához. Boldogan jelentem be, hogy Clyde Phillips és Michael C. Hall megtalálták, mi pedig alig várjuk, hogy felvegyük és a világ elé tárjuk.”

Forrás: The Morning Call

 A Dexter 2006 és 2013 közt futott és 96 epizódot élt meg, várjuk a folytatást.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük