Kövess minket

Aztaa

Hétfő estig lehet licitálni arra az utolsó szériás AKPH sapkára, melyet Saiid ajánlott fel a kis Zente megsegítésére

Az izomsorvadásban szenvedő magyar kisgyereknek közben összejött a kezeléshez szükséges 700 millió forint, de ettől függetlenül a fullcap még várja új gazdáját.

Megosztva

Forrás:

Rengeteg pozitív visszajelzés mellett szép számmal kapott kritikát Saiid szeptember végén útjára indított kezdeményezése, mely során a rapper az erdőtüzek sújtotta Amazonas medencében élő őslakosoknak gyűjtött adományokat Facebookon keresztül. Másfél hét leforgása alatt összesen 12 millió forint jött össze, ez pedig már elég nagy összeg volt ahhoz, hogy az örök szkeptikusokat is odavonzza: sokak szerint erősen kérdéses ugyanis, hogy a pénz eljut egyáltalán az őslakosokhoz, és ha eljut, akkor mennyi, illetve milyen formában. Voltak olyanok is, akik azt rótták fel Akkezdet egyik Phiának, hogy miért nem magyar embereket, netán rászoruló gyerekeket támogat, mondván itthon is van elég éhes száj, nem kell olyan „messzire menni” egy kis jótékonykodásért.

Saiid ezúttal nem is ment, most éppen az SMA-1 típusú izomsorvadásban szenvedő kis Zentének próbál segíteni, méghozzá egy, az AKPH-hoz köthető ritka relikvia eladásával: hétfőn 10 ezer forintos kezdőlicittel árverésre bocsátotta az azóta feloszlott ikonikus csapat utolsó szériás, limitált példányszámban gyártott baseball sapkájának egy megmaradt darabját. A cikk írásával egyidőben 110 ezer forintnál jár a legmagasabb ajánlat, de mivel szeptember 30-án zárul a rögtönzött aukció, ez az összeg vélhetően még emelkedni fog.

A Saiid által közzétett, eredeti Facebook posztot alább csekkolhatjátok, licitálni ezen a linken lehet hétfő este 9 óráig.

Forrás:

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés