Kövess minket

Események

Hétfőn először koncertezik Magyarországon Machine Gun Kelly, szombaton a budapesti BoB-ban alapozott

Megosztva

Először lép magyar színpadra hétfőn (június 26-án) Machine Gun Kelly, a rapper / rocker már a fővárosban van és tegnap be is vette az éjszakát.

MGK itthoni debütálása eredetileg 2020 júniusára volt meghirdetve, de az ismert világjárvány miatt végül ezt le kellett mondani. Kelly így most három éves késéssel debütál majd a Budapest Parkban. A koncerten várhatóan főleg a tavaly megjelent ‘Mainstream Sellout‘ és a 2020-as ‘Tickets to My Downfall‘ dalai csendülnek majd fel, de remélhetőleg azért egy-két régebbi trekket is lenyom majd Kelly, ha már először jár itt. Rá jellemző módon biztos elejt pár érdekes mondatot a zenék között, arra is érdemes lesz figyelni. A zenész amúgy az utóbbi albumaival kisebb stílusváltáson ment át, a rap hangzást pop-punkra cserélte, tehát senki se számítson színtiszta hiphop show-ra. A felvezetésről az emo-rapper iann dior fog gondoskodni, aki többször kollabolt már MGK-val és mostanában ő is a pop-punk felé kacsingat hangzásban.

Főszereplőnk egyébként egy erkélyről gitározós posztot is kirakott már, amiben azt írja, hogy „fogott pár új Pokémont” mostanában, de még nem döntötte el, melyiket „használja fel” a Bp koncerthez, akármit is jelentsen ez.

MGK tegnap a budapesti éjszakában is megpróbált elvegyülni, beugrott például a Széchenyi István téren lévő BoB-ba körbenézni.

Forrás: Instagram

A koncertre még lehet jegyet kapni, a Live Nation oldalán lehet őket beszerezni ide kattintva.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés