Kövess minket

Hiphop

Hiába tett meg mindent az egyik helyi lakos, mégsem állítanak szobrot Eazy-E-nek az angol kisvárosban

Newhaven vezetésének ellenben fogalma sincs, ki volt a rapper.

Megosztva

Forrás:

Kezdjük rögtön a rossz hírrel: nem lesz Eazy-E szobor az Anglia déli részén fekvő Newhaven nevű városkában, pedig az egyik helyi erő, Guy Stevens minden tőle telhetőt megtett annak érdekében, hogy meggyőzze a település döntéshozóit ennek fontosságáról.

Először egy közvéleménykutatást indított az interneten, aminek során a megkérdezett lakosok 60 százaléka szavazott az emlékmű mellett, bár hogy ez az eredmény mennyire tekinhető a valódi közakaratnak, az viszont erősen kétséges. Guy a neten elért siker után már nem állt meg, levelet írt a városi tanácsnak, hogy a vezetőknek is felvesse zseniális ötletét.

Mint írta, a honatyák egy csomó pénzt szórnak el tökéletesen haszontalan és teljesen érdektelen dolgokra, míg egy Eazy-E szobor végre feltehetné a térképre Newhavent, hamár az ott található erődítményen kívül semmi látnivaló nincs a városban. Szerinte ugyanis özönlenének a turisták a legendás rapper szobra miatt, tehát nem csak méltó emlékhely lenne, hanem valódi aranybánya is egyben.

Newhaven vezetése azonban nem bólintott rá a beadványra, ahogy kurta válaszlevelükben megemlítették, nekik halvány gőzük sincs róla, ki volt Eazy-E.

(The Argus)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés