Kövess minket

Hiphop

Hiánypótló kiadvány jelent meg a magyar hiphopról… Japánban

A kandzsi között ismerős arcok tűnnek fel.

Megosztva

Forrás:

December végén egy roppant igényes kis könyv jelent meg Japánban, egy könyv, ami a magyar hiphopról (is) komoly terjedelemben értekezik. A HIPHOP Eastern Europe című kiadvány a honi szcéna mellett a lengyel, illetve a szlovák előadókkal foglalkozik 280 oldalon keresztül. A címlapon a nálunk is jól ismert Rytmus mellett a KILLAKIKITT párosa, AZA és Tirpa pózol.

A fényképekkel bőségesen illusztrált könyvben szinte minden magyar előadóról található pár sor, aki itthon nagyobb népszerűségnek örved. Olvashatunk – már, ha tudunk japánul – Bankosról, a Hősökről, a Punnany Massifról, az NKS-ről, Akkezdet Phiairól, Day– ről, Funktasztikusról, Siska Finuccsiról, Missh-ről, és még felsorolni is nehéz lenne kiről még. A már említett KILLAKIKITT-tel egy hosszabb interjút is készített a könyv írónője, amiben a srácok a kezdetekről, na meg a mostani munkásságukról beszéltek.

[fbpost]https://www.facebook.com/killakikittmusic/videos/1759583527407417/[/fbpost]

A HIPHOP Eastern Europe nagyjából 5 ezer forintba kerül, erről az oldalról lehet megrendelni. Haladó szintű japán nyelvtudás a vásárláskor is kimondottan jól jöhet. Alább a borító.

Forrás:

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés