Kövess minket

Bulvár

„Hiányzol” – írta Offset Insta üzenetben 6ix9ine csajának, de azt állítja csak feltörték a fiókját

Cardi B bízik Offset hűségében.

Megosztva

Forrás:

Kínos szituációba került tegnap Offset, miután 6ix9ine barátnője, Jade kiposztolt Instagramra egy videót, amiben felfedi, hogy kapott a Migos rapperétől egy üzit. Az üzenet szimplán annyiból állt, hogy „hiányzol, de tényleg”, de Jade válasz helyett inkább betaggelte Cardi B-t, és jól beégette az atlantai rappert, hogy talán nem kéne irogatnia más lányoknak.

[vembed youtube=”ja77N8ZsC0o” ]Offset nem először kerül bajba hűtlenség miatt, tavaly azért szakítottak Cardi B-vel, mert a rapper állítólag összefeküdt két táncos lánnyal. A hírre Cardi fogta és megverette a lányokat, és ezzel kapcsolatban még mindig folyamatban van ellene egy bírósági eljárás. Az egyik táncoslány konkrétan Jade, akinek most írt Offset. Hupsz.

Offset és Cardi B együtt reagáltak Jade vádjaira, egy Instán megosztott videóban azt mondták, hogy a rapper Insta és Twitter fiókját feltörte valaki, és nem is Offset írta az üzenetet. Az ismeretlen „hacker” Twittere olyanokat posztolt, hogy „buzi vagyok”, és hasonló trollkodásokat, igaz ez pont azután történt, hogy Jade lebuktatta emberünket. Cardi egy ponton annyira bizonyítani akarta, hogy férje nem csalta meg, hogy még azt is videóra vette, ahogy sikertelenül próbál bejelentkezni Offset accountjába. Mindenki döntse el maga, hogy kinek hisz.

[vembed youtube=”QCg3Jgwq5gQ” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés