Keresés

  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • 21 Savage szerint az OG hiphop arcoknak hagyniuk kéne az újakat kibontakozni

21 Savage szerint az OG hiphop arcoknak hagyniuk kéne az újakat kibontakozni

Offmedia- 2018.12.11. 18:28
21 nem először foglalt állást az régi suli vs. új suli vitában.
21 Savage ismét felemelte a hangját az új hullámos rapperek érdekében. Az atlantai trapper Instagram sztoriban nevezte zsémbes nagypapáknak az OG rappereket, amiért folyamatosan csak gáncsolják a fiatalokat.

"Ne csináljátok már nagypapák, az összes idős négernek hagynia kéne a fiatalokat kiteljesedni...nem segítetek, de cserébe belénk köttök minden adandó alkalommal, zsémbes seggfejek"

Azt nem tudjuk, hogy pontosan mi triggerelte 21-nél a kiakadást, mindenesetre nem ez az első eset, hogy direktbe szól a korábbi generációhoz. Tavaly novemberben egy hosszabb posztot osztott meg Twitteren, ahol azt írta: "Ha az előző generáció zenéjének üzenete annyira jó volt, miért hagytak el minket a szüleink a crack kokainért cserébe? Miért lövöldözzük még mindig egymást az utcán? Ne minket használjatok bűnbaknak! A mi zenénk a tükörképe annak, ami a közösségén belül épp zajlik, és mi csak a tehetségünket próbáljuk arra felhasználni, hogy elmenekülhessünk ebből a közösségből" - válaszul a kritikákra, miszerint a mai rapperek szövegei semmi másról nem szólnak csak a drogokról, meg max egy kis erőszakról és szexről.

Persze azt is érdemes megemlíteni, hogy a rapper december 21-én új albummal jelentkezik, I Am > I Was címmel, így nem árt a publicitás, egy jó kis öreg vs. fiatal ellentét pedig ezt fixen mindig hozza. 

Hozzászólások