Keresés

  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • A börtönőrként élt éveit is kivesézi majd Rick Ross a hamarosan megjelenő önéletrajzi könyvében

A börtönőrként élt éveit is kivesézi majd Rick Ross a hamarosan megjelenő önéletrajzi könyvében

Offmedia- 2019.03.06. 22:15
Rick Ross nemsokára könyvben meséli el az élettörténetét. A floridai rapper és Maybach Music Group főnök ugyanis bejelentett egy memoárt, mely a Hurricanes: A Memoir címet kapta, és ősszel kerül a boltokba.

A könyvet Neil Martinez-Belkinnel együtt írja Ricky, és a hivatalos leírás szerint az élete összes fontosabb mozzanatát érinti majd, azokat is, melyek azért okoztak neki kínos perceket.

"A 'Hustlin' című daltól kezdve a Def Jam Recordshoz való igazolásán át, egészen a botrányokig. A börtönőrös évek, az egészségügyi problémák, letartóztatások, és beefek, amiken mind keresztülment. A Hurricanes a rap zene egyik legnagyobb sztárjának portréja, egyben intim betekintést a művész életébe" - szól a kissé bulváros leírás.


Ross életében a zenéjét leszámítva vélhetően a börtönőr múltja az egyik legérdekesebb aspektus. A rapper már az első, Port of Miami című albumán is kemény drogbáró stílben nyomta, hatalmas gengszter karakterként eladva magát. 2008-ban aztán a The Smoking Gun nevű oldal előkerített róla pár régi fotót, melyből kiderült, hogy anno börtönőrként dolgozott. Ross egy ideig tagadta a nyilvánvalót, azzal takarózott, hogy a képeket meghamisították, majd végül elismerte, hogy tényleg igaz az egész, 50 Cent pedig azóta is nevet az egészen.

A könyv szeptember 3-án jelenik meg, itt lehet előrendelni.

(HipHopDX)

Hozzászólások