Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • A Green Bay Packers edzőjének személyes kérésére készített (újabb) himnuszt a csapatnak Lil Wayne

A Green Bay Packers edzőjének személyes kérésére készített (újabb) himnuszt a csapatnak Lil Wayne

Kócsi- 2021.01.16. 15:26

Weezyn így már biztos nem múlik a zöld-sárgák sikere.

Alig egy hónap múlva, február 7-én kerül megrendezésre az NFL 2020-21-es szezonjának fináléja, az 55. Super Bowl, melynek a fogadási irodák előrejelzései szerint jó eséllyel a Green Bay Packers lehet az egyik résztvevője - persze, ehhez első lépésként le kell győzniük a Los Angeles Rams legénységét a most szombaton esedékes NFC konferencia-elődöntőben. Hogy a zöld-sárgák megfelelően motiváltak legyenek a létfontosságú összecsapás előtt, vezetőedzőjük, Matt LaFleur megkérte Lil Wayne-t, hogy ráérő idejében készítsen a csapatnak egy számot, amolyan himnusz gyanánt.

Weezy pedig, mivel fiatal kora óta elkötelezett Packers fan, azon nyomban nekidurálta magát a munkának, és három nap leforgása alatt összedobta, majd néhány órával ezelőtt elérhetővé tette a kész, Green and Yellow című trekket. Mint tegnap a Fox Sports-nak adott interjúban megjegyzete, ez a bizonyos három nap kimondottan soknak számít, ő ugyanis közel sem szokott ennyit szöszmötölni egy-egy zenével.

Ha netán valakinek instant déjà vu érzése támadna, az cseppet sem véletlen, hiszen az amúgy New Orleans városában felcseperedő rapper már cirka kilenc évvel ezelőtt is csinált egy számot a Packersnek ugyanezzel a címmel, amit akkor is, Wiz Khalifa Black & Yellow slágeréből mintázott.

És hogy miként lett Lil Wayne az amúgy Wisconsin-i Green Bay rajongója? Ezt is elárulta a fent említett interjú során.

„Amikor New Orleans-ban éltünk az apám, Reginald McDonald, elment az ott lejátszott, 1997-es Super Bowl-ra. Nem drukkolt ugyan senkinek, de azon a meccsen a Packers nyert, és a fater hozott haza egy rakás, a klub logójával ellátott relikviát. Na, onnantól kezdve már csak nekik szurkoltam.”

Hozzszlsok

rdekes lehet