Keresés
11O
Budapest
2017.10.22., vasárnap (Előd)
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Alkoholba fulladt Wiz Khalifa és Snoop Dogg koncertje, tizenegy ember került a detoxba

Alkoholba fulladt Wiz Khalifa és Snoop Dogg koncertje, tizenegy ember került a detoxba

Offmedia- 2016.08.11. 10:25
1360
Másik huszonnégyet a helyszínen láttak el a mentősök alkoholmérgezés miatt.

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on


Javában dübörög a két jómadár, Wiz Khalifa és Snoop Dogg közös koncertturnéja, a kellemes nevű The High Road. A srácok kedden New York-ban léptek fel, ahol tömeges rosszullétbe torkollott a buli.

A koncert közben a legfrissebb híradások szerint 35 ember lett rosszul, mert túl sok alkoholt fogyasztott. Közülük 11 olyannyira bebas*ott, hogy egyenesen a detoxikálóba vitték a fellépésről, egy könnyed gyomormosásra. A többieket a helyszínen látták el a mentősök.

Az ájulás szélén lévő rajongók nagy része még fiatalkorú, ezért a két rapper meg is ütheti a bokáját, a túlságosan lerészegedett New York-i ifjoncok miatt. Ugyanis, nemhogy alkoholt nem ihattak volna, de a bulira sem mehettek volna be, ha minden a biztonsági előírások szerint zajlik a helyen. Persze, nem Snoop vagy Wiz állt az ajtóban, és engedett be boldog-boldogtalant a Nick Jones Amfiteátrumba. Sőt, azt sem hinnénk, hogy ők itatták le a skacokat az éjszaka leple alatt...

Egyébként nem ez az első botrány a The High Road turné során. Múlt héten a páros New Jersey-ben lépett fel, ahol kidőlt egy kordon, és 42 ember megsérült ennek következtében.

Bízunk benne, hogy nagyobb szerencsétlenség nélkül pörög le a többi közös buli.

(hiphopdx.com nyomán)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom