Keresés

  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Baba Aziz a feje tetejére állította Lil G és NEMAZALÁNY "Petőfi Sándor"-ját

Baba Aziz a feje tetejére állította Lil G és NEMAZALÁNY "Petőfi Sándor"-ját

Szaghmeiszter Máté- 2018.05.14. 17:04
A remix mellé érkezett egy új érzelmes dal is.
"Kipp-Kopp! Ki kopog? Itt van Baba Aziz" - kezdi a budai Drake új remixét, mely Lil G és NEMAZALÁNY "Petőfi Sándor" című nagy slágeréhez készült. Baba saját bevallása szerint kifejezetten bírja a dal alapját és Lil G verzéjét, ezért dobott rá egy gyors freestyle-t, miközben várta, hogy lejöjjön az esti filmje. A treki ugyanúgy tartalmaz utalásokat az eredetire (Yalla! Yalla! Ez itt BP nem a tanya // Ha ideges vagyok felfújom magam mint a Lil G), mint önironikus sorokat, melyek saját számain élcelődik (Szétfeszülöd magad, én meg éneklek a depimről). Lil G és Nemazalány pop-rapje amúgy hatalmasat megy mostanában a magyar interneteken, három megjelent daluk összesen 11 milliónál jár a Youtube-on.

A dal a végén egyfajta önbeteljesítő jóslatként tényleg átfordul depizésbe, és ismét előjönnek a már jól ismert Baba érzelmek.

És ha már Baba érzelmek, kicsivel több, mint egy hete jelent meg a glxy által producerelt "Neki Kéne Menni" című szerelmes dal is, pezsgőöntéssel és egy igazán Gucci lánnyal a középpontban.

Hozzászólások