Keresés

  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Bár még csak kedd van, de ezt a hetet Travis Scott már most zsebre tette

Bár még csak kedd van, de ezt a hetet Travis Scott már most zsebre tette

Kócsi- 2018.12.04. 13:42
Eseménydús hétfőn van túl.

Kis túlzással a hétfői nap csak és kizárólag Travis Scott sikereiről, valamint jövőbeni, továbbtanulással kapcsolatos terveiről szólt. Az Astroworld albummal ismét a Billboard 200-as toplistájának csúcsán találta magát azok után, hogy a múlt héten egészen a hetedik helyig csúszott ugyanott vissza. Ezzel az elsőséggel már harmadszor vezet a cumó, ami egyáltalán nem rossz teljesítmény egy augusztusban, vagyis négy hónappal ezelőtt megjelent albumtól.

A legnagyobb boldogságot vélhetően mégsem ez a kissé talán váratlan visszatérés, hanem sokkal inkább a Drake-kel közösen jegyzett SICKO MODE trónfoglalása váltotta ki belőle a kislemezek között. A trekk összesen négy hétig volt második helyen a vonatkozó százas listán, tegnap azonban átvette a vezetést, ezzel pedig Travis pályafutásának legsikeresebb "Billboard-os" számává vált. A végső lökést valószínűleg Skrillex adta meg neki - na nem szó szerint -, a dj a múlt héten dobta ki ugyanis a SICKO MODE-ból készített remixét.

Ez viszont még közel sem minden; Travis tegnap felhőtlen örömében egy Twitter posztban arról számolt be, hogy jelentkezni fog a jónevű Harvard Egyetemre, és emiatt rendkívül izgatott.


Meg amiatt is, hogy hamarosan boltokba kerülhetnek az Astroworld ihletésű füvezős kellékek Amerika-szerte.

(Billboard)

Hozzászólások