Keresés

DaBaby végre megmutatta, hogy nem csak egy flowt tud virítani

Offmedia- 2020.03.26. 20:30
Hatalmas hiphop BRÉKING: Dababy kipróbált egy új flowt.
DaBaby a tavalyi év egyik legnagyobb hiphop felfedezettje volt. A 28 éves rapper Amerikában már 5 millió eladott lemeznél jár, második albuma az amerikai lemezeladási lista elején nyitott, és olyan előadók dolgoztak már vele, mint Post Malone, Nicki Minaj, vagy épp Chance The Rapper. A fanjai imádják, hogy tökéletes hidat képez az ósuli és az újsuli között, de vicces klipjei, és persze egyedi, szinte sohasem változó flowja is nagy vonzerőt jelentenek.

És ha már a flownál tartunk, miért hangzik minden DaBaby dal ugyanolyannak? Ez már egy ideje témája hiphop fórumoknak, sokan úgy érzik, hogy a charlotte-i rapper egyszerűen nem bírja elengedni a triplet flow saját maga által felturbózott változatát, és emiatt hosszútávon összemosódnak a dalai, sőt még a vendégszereplésein is szigorúan magát, pontosabban ugyanazt a flowt adja. Ezután nem csoda, hogy YouTube-on több "hogyan készítsünk 5 perc alatt egy DaBaby számot" típusú tutorial videót találhatunk. 

Apró megcsillanások azért voltak a részéről, ott van például a Kirk kezdődala, az "Intro", melyen nem teljesen szokványos a hangzása, de most végre még ennél is messzebre megy egy új, egyelőre név nélküli dalával, melyből Instagramon mutatott részletet. A rapper egy tűz emoji kiséretében táncikál az új trekkre a stúdióban, miközben Corona sört szürcsölget, kipipálva ezzel a kötelező járványra utalást, a lényeg viszont a dalon van, mely nem a szokásos DaBaby fless, sokkal inkább egy éneklős vibe, szinte már-már fel se lehet ismerni az ismert flow nélkül. Alább lehet csekkolni.

Hozzászólások