Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Damian Lillard szerint Damian Lillard a legjobb rapper az NBA játékosok között

Damian Lillard szerint Damian Lillard a legjobb rapper az NBA játékosok között

Kócsi- 2018.07.27. 13:03
Jobb, mint Lonzo Ball.

Damian Lillard a Portland Trailblazers irányítója nem csak a pályán, hanem a mikrofon előtt is könnyedén feltalálja magát. A 28 éves játékos 2016-ban adta ki debüt lemezét, The Letter O címmel, tavaly pedig a Confirmed LP érkezett tőle Lil Wayne és 2 Chainz közreműködésével. Lillard Dame D.O.L.L.A. néven nyomja az ipart, klipjei milliós megtekintéssel futnak Youtube-on, így bátran kijelenthetjük, ő az egyik legismertebb emszí a kosarasok között. Tegnap a TMZ madárlátta interjújában azt is elárulta, ki tart a legjobbnak az NBA-sek közül:

Természetesen Damian Lillardot.

Majd a következő kérdésre, mely azt firtatta, hogy még Lonzo Ball-nál is jobbnak tartja-e magát, hűvösen annyit válaszolt csupán:

Igen, még Lonzo Ball-nál is jobbnak.

Ezután még gyorsan megjegyezte, a kosarasok közül sokan rappelnek, de csak kevesen veszik komolyan a rap-zenét. Ő abszolút komolyan veszi, bár nem tervezi, hogy pályafutása után ezzel foglalkozna főállásban.

A mai mezőnyben rajta és a már említett Lonzo Ball-on kívül a Clippers-szes Lou Williams, a Lakers-ös Lance Stephenson, valamint a Kings-szes Iman Shumpert tartozik a rappelő NBA játékosok élmezőnyébe.

Hozzászólások

Érdekes lehet