Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Desiigner ismét kisfilmet készített, Kanye West pedig őt oltja új mini-animációjában

Desiigner ismét kisfilmet készített, Kanye West pedig őt oltja új mini-animációjában

Offmedia- 2016.11.02. 12:15
4023
Rendhagyó videókkal érkeztek, a zene most másodlagos. Talán nem is baj...
Két érdekes videószösszenet is az internet meghódítására indult az elmúlt pár napban. Időrendi sorrendben haladva először Kanye West jelentkezett egy animációs klippel, amiből kiderül, hogyan hozta létre Desiigner-t a laboratóriumában.

Vigyázz! Spoiler:
Levágta Future rasztáját és egy üstbe dobta, tett hozzá három levél Xanax-ot, továbbá némi kodeinos köptetőt, egy kevés Sprite-ot, és voilá, varázsütésre kész is a pszeudó-terminátor Desiigner.

Nem kell hozzá különösebb észlénynek legyünk, hogy átjöjjön az üzenet.

Desiigner nem más, mint egy rossz Future kopi. Legalábbis Kanye West szerint.
Szerintetek?


Épp az érintett Desiigner dobott ki tegnap egy kisfilmet, King Savage közreműködésével, mely szintén Halloween jegyében készült. A "Zombie Walk" című videó majd 9 perces lett, de minden perce arany, ha másnak nem is, de a Desiigner rajongóknak tuti.

Hogy Kanye West mit gondolhat, azt nem tudjuk...

A filmben egy rendhagyó horrorsztori bontakozik ki a szemünk láttára, amiben a fiatal rappert elrabolja egy húsevő zombi, miután lerobban a kocsija a semmi közepén.

A spanja, King Savage sem jár sokkal jobban, őt egy házibuliban egy vámpírnő harapja meg a nyakán.
A kisfilm külön érdekessége, hogy animációs részek is vannak benne, melyek kimondottan véresre sikerültek, fokozva a hatást.

Íme, a modern "Thriller." Michael Jackson után szabadon.Desiigner már korábban is adott ki rövidfilmet, amit itt tudtok meglesni.

Ajánlott

Hozzászólások