Keresés

  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Együtt vonultak az utcán a rivális Los Angeles-i bandák, Nipsey Hussle tiszteletére

Együtt vonultak az utcán a rivális Los Angeles-i bandák, Nipsey Hussle tiszteletére

Offmedia- 2019.04.08. 12:17
Ilyen sem történik minden nap.
Nipsey Hussle tragikus halála még az amúgy rivális Los Angeles-i utcai bandákat is összehozta, még ha csak egy alkalomra is. Habár a bandák tagjai a mindennapokban nem riadnak vissza az erőszaktól sem, ha egymásról van szó, most mégis egy emberként gyűltek össze a "Unity Walk" nevű megmozduláson. 

A Nipsey-re emlékező vonulásra Watts, Compton, and Inglewood környékéről is érkeztek a bandatagok, melyek közt nem csak a Nipsey által is favorizált Crip arcok, de Bloods, Hoovas, Pirus, és még vagy 8 másik bandának az emberei jöttek el.


A közösség egyik szószólója, Big U elmondta, hogy nagyon sokan szerették volna kifejezni a tiszteletüket, ezért jöttek össze egy sétára, melynek végállomása Nipsey Marathon ruhaboltja volt, ahol a halálos lövések érték. U szerint Nipsey volt az első olyan Los Angeles-i előadó, aki tényleg a várost képviselte, és tragikus halált halt, nem úgy mint 2Pac például, aki csak később költözött a városba. 

Az eseményt Snoop Dogg is üdvözölte, aki megköszönte Big U-nak a szervezést, és hozzátette, Nipsey büszke lenne, ha látná, hogy még a rivális bandák is képesek békésen, egy ügy érdékében összejönni. A rapper amúgy habár a Rollin 60s Neighborhood Crips tagja volt, mindig is lebeszélte a fiatalokat a bandázásról.

Hozzászólások