Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Elhunyt testvéréről emlékezik meg DaBaby új, pénteken érkező dalában

Elhunyt testvéréről emlékezik meg DaBaby új, pénteken érkező dalában

Offmedia- 2020.11.19. 15:31
A rapper bátyja öngyilkos lett.
DaBaby pénteken új dallal jelentkezik, melyben a hónap elején elhunyt testvérének állít emléket. A rapper bátyja, Glen Johnson saját kezűleg vetett véget az életének, a dél-karolinai Charlotte-ban lévő otthonában. A férfi egy videóüzenetben beszélt a problémáiról, de azt nem tudni, hogy pontosan miért tette, amit tett.

DaBaby új "My Brother’s Keeper" című dalában többek közt kettejük neveltetéséről, valamint arról rappel, hogy Johnson halálát a nem megfelelően kezelt depresszió okozta, egyben mindenkit arra buzdít, hogy kérjen segítséget, ha baj van. A dal holnap, azaz pénteken érkezik, de alább lehet csekkolni egy részletet belőle.

Ez nem az első, hogy DaBaby a testvéréről rappel, korábban a "Kirk" album Intrójában is szövelt róla, hogy a testvére azt hiszi, hogy a családja nem szereti őt, és nem segít rajta, pedig ő mindent megtenne azért, hogy boldognak láthassa.


Ha te is úgy érzed, segítségre lenne szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvasd el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódsz, ezt az oldalt ajánljuk figyelmedbe.

Hozzszlsok

rdekes lehet