Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Eminem adta el az elmúlt évtizedben a legtöbb lemezt Amerikában (ha nem számítjuk a streaminget)

Eminem adta el az elmúlt évtizedben a legtöbb lemezt Amerikában (ha nem számítjuk a streaminget)

Offmedia- 2020.01.10. 16:29
A férfiak közt legalábbis.
Eminem rajongói iszonyat lojálisak. A detroti rapper egy underdog lázadóként kezdte a karrierjét, majd a drogokról való leszokása után kissé elment poposabb irányba, de a fanjai kitartottak, méghozzá annyira, hogy a 2010-es években a férfiak közt ő adta el a legtöbb lemezt Amerikában a chartdata adatai szerint.


Ebbe nem számítanak bele a streamingszámok, de talán így még nagyobb teljesítmény, hogy Em rajongói rögtön rámennek a fizikai, CD formátumra, vagy az i-Tunes mp3-akra, ha kedvencükről van szó. 

Eminem négy stúdióalbumot jelentetett meg az elmúlt évtizedben amúgy. Az első rögtön 2010-ben a Recovery volt, melyen már erősen érződött a rapper rádióbarátabb hangzáshoz való húzódása, majd a The Marshall Mathers LP 2 három évre rá egyfajta a "gyökerekhez visszatérést" jelentette, hogy utána a Revival ismét sokaknak csalódást okozzon 2017-ben. Em utolsó lemeze a 2018-as Kamikaze már pozitívabb fogadtatásban részesült, de ez részben a beszólogatós hangnemnek is köszönhető volt. A hírek szerint a rapper jelenleg is munkálkodik következő lemezén, melyen 50 Cent is feltűnik majd.

Hozzszlsok

rdekes lehet