Keresés

Eminem elárulta, kiket tart a valaha élt legjobb rappereknek

Offmedia- 2020.06.15. 14:04
GOAT lista Shady-től.
Mikor feljön az örök vita, hogy kik sorolhatóak a világ legjobb rapperei közé, mindenkinek megvan a saját kis privát listája, még azoknak az előadóknak is, akik akár maguk is könnyen felkerülhetnének egy-egy ilyen elég szubjektív rangsorolásra. 

A napokban Eminem is becsatlakozott a diskurzusba, és miután nemrégiben elárulta, hogy 2Pac volt számára a valaha élt legjobb dalszerző, most egy sorrend nélküli listát állított fel a legjobb MC-kből. 

A nagy kérdést a No Life Shaq nevű YouTuber tette fel Twitterren, erre válaszolt Shady, egy elég masszív listával.

Eminem ezek szerint: Lil Wayne, Tupac Shakur, JAY-Z, The Notorious B.I.G, RedmanTreachKool G Rap, a detroiti kollégája és barátja, Royce da 5’9″, valamint a Slaughterhouse rapper, KXNG Crooked neveit látná legszívesebben egy képzeletbeli hiphop panteonban. Utóbbit amúgy Em pár hete a szcéna legalulértékeltebb rapperének hívta, szóval Crooked biztos örül, hogy még a legjobbak listájára is felkerült. 


Habár nem kerültek be a legjobbakhoz, de azért Eminem a kiemelendő nevek közé sorolta még LL Cool J-t, Nas-t, Kendrick Lamart, Joyner Lucast, J. Cole-t, André 3000-t, Big Daddy Kane-t, és Rakimot.


(Rap-Up)

Hozzászólások

Érdekes lehet