Keresés

  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Folytatódik a rap csata: Joyner Lucas válaszolt Tory Laneznek egy diss dallal

Folytatódik a rap csata: Joyner Lucas válaszolt Tory Laneznek egy diss dallal

Offmedia- 2018.11.21. 13:24
És közben beszólt Trippie Redd-nek is.
Hát ez gyors volt. Nem sokkal azután, hogy Tory Lanez ráugrott Eminem és Joyner Lucas "Lucky You" című dalának alapjára, hogy ezzel bizonyítsa, jobb rapper, mint Joyner, a massachusettsi rapper már válaszolt is egy saját diss trekkel.

Mint tegnap írtuk Tory Lanez Twitteren válaszolta azt egy rajongói kérdésre, hogy Joyner Lucas bár tehetséges, de meg sem közelíti őt rap tudásban. Trippie Redd nagyban egyetértett vele, mire Lucas bedobta, hogy akkor mutassa meg mit tud, mérjék össze a tehetségüket, így született az előbb említett Lucky You freestyle.

Joyner Lucas válasza, a "Litty Freestyle" egy azonos nevű Meek Mill és Lanez kollab alapjára készült, Lucas pedig többször felspanolja magát a három és fél perc alatt, beszól Trippie Redd-nek is, Lanezt egy "R&B négernek" titulálja, és persze megpróbálja bizonyítani, hogy ő a jobb MC. Beefnek mindenesetre nem lehet nevezni a kettőjük közti versengést, hisz Lucas a szám végén felajánlja, hogy csinálhatnának közös zenét, most, hogy már lefutottak ezek a diss dalok.

(XXL)

Hozzászólások