Keresés

Gyereket szeretne Nicki Minaj, ezért felhagy a zenéléssel

Kócsi- 2019.09.06. 13:15
Újdonsült férjével kezdene családalapításba.
Nicki Minaj tegnap este egy Twitter posztban tudatta a nagyvilággal, hogy visszavonul a zenéléstől és családot alapít. A bejegyzésben szólt a rajongóihoz, illetve a haterekhez is: előbbiektől azt kérte, hallgassák egészen a haláláig a számait, míg az utálkozóknak jó kárörvendést kívánt a bejelentéséhez, mint írta: "tudom, hogy örültük most".

{twitter}https://twitter.com/NICKIMINAJ/status/1169676721865412608{/twitter}

Azt egyelőre mindenki csak találgatja, hogy mennyire gondolja komolyan az egészet a New York-i rapper, az viszont biztos, hogy idén házasságot kötött barátjával, Kenneth Perryvel, akit még az elkötelezett fanok sem tudtak teljesen elfogadni kilométeres bűnlajtroma miatt - családon belüli erőszakkal és gyilkossággal (is) vádolták a férfit korábban, Nicki mindenesetre többször megvédte a férfit és azt állítja, hogy boldog.


Egy mai tweetjében egy rajongó visszavonulással kapcsolatos kérdésére azt írta, hogy hamarosan többet is mond az egészről a Queen Radio című rádióműsorában.

Nicki Minaj az egyik legsikeresebb nő a rap szakmában. Karrierje során tíz alkalommal jelölték Grammy-díjra - ezekből azonban egyet sem tudott behúzni, rengeteg másik díjjal ellentétben. Szerepelt filmekben is, és összesen 4 nagylemezt jelentetett meg, legutóbbit Queen címmel, 2018-ban. A hirtelen bejelentett visszavonulás ellenére a napokban jött ki Megan Thee Stallionnal közös klipje.

Hozzászólások

Érdekes lehet