Keresés

  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Háborús veteránok háborognak a The Diplomats túlságosan katonás fellépő szerkója miatt

Háborús veteránok háborognak a The Diplomats túlságosan katonás fellépő szerkója miatt

Kócsi- 2018.11.28. 12:28
"Akkor csak ballag a katona, még ő sem tudja hova..."

Számtalan példa bizonyítja, hogy a hiphop univerzumában egyáltalán nem számít ördögtől valónak, ha egy-egy előadó álcázó színekkel ellátott ruhákban lép színpadra, esetleg forgat videóklipet. Kis túlzással mondhatnánk azt is, hogy a rap-zene kétségkívül kamuflázsban érzi a legkomfortosabban magát, bármiféle megkötés, dress code nélkül.

Sivatagi álca vagy klasszik német zubony? Valójában tök mindegy, tudjuk ezt jól a kilencvenes évek (Das EFX, Wu-Tang Clan) óta, de manapság sincs ez másként.

A hosszú idő után újra együtt turnézó The Diplomats csapatát ennek ellenére komoly támadások érték egy hétvégi, New York-ban rendezett koncertjük miatt. Ketten a krúbúl, Jim Jones és Cam’ron ugyanis tetőtől talpig tengerészgyalogos egyenruhában nyomta a rappet, amivel még nem is lett volna semmi gond, viszont az azokra ráagatott (eredeti) kitüntetések, illetve rangjelzések állítólag jópár háborús veteránnál kiverték a biztosítékot, mert szerintük azokat civileknek nem illdomos divatos kiegészítőként hordaniuk. Azokat bizony ki kell érdemelni.

A srácok egyelőre nem reagáltak a dologra, a szóban forgó fellépést alább csekkolhatjátok.

Hozzászólások