Keresés

  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • JAY-Z reméli, hogy Travis Scott meggondolja magát és mégsem lép fel a Super Bowl-on

JAY-Z reméli, hogy Travis Scott meggondolja magát és mégsem lép fel a Super Bowl-on

Kócsi- 2018.12.21. 11:28
Menni vagy nem menni. Ez itt a kérdés.

Tegnap jelentették be hivatalosan a szervezők, hogy a Maroon 5 mellett Travis Scott is színpadra lép a 2019-es NFL Super Bowl nagyszabású félidei koncertjén. A bejelentés teljesen váratlanul érkezett, hiszen az elmúlt hetekben arról cikkezett a sajtó, hogy egy csomó afroamerikai előadó visszautasította a felkérést, kvázi ezzel is szabotálva az eseményt, illetve így vállalva szolidarítást az NFL-ből kiebrudalt Colin Kaepernick-kel. A hírek szerint - többek között - Rihanna és Mary J. Blige is nemet mondott a Maroon 5-nak. Travis azonban menne, de arra valószínűleg nem számított, hogy emiatt rengeteg kritkák kap rajongóitól, valamint pályatársaitól egyaránt.

Először talán Meek Mill reagált a bejelentésre, szerinte Travis-nek semmi szüksége az efféle felhajtásra, továbbá bízik abban, hogy az Astroworld-del ismét nagyot robbantó rapper távol tartja magát a rendezvénytől. Hozzátette, neki amúgy semmi gondja nincs houstoni kollegájával.

Nála jóval vehemensebb volt Jay-Z: állítólag személyesen győzködte Travis-t, hogy mondja vissza a koncertet, egyelőre sikertelenül. Hov egyébként már a kezdetektől kiáll Kaepernick mellett, és bőszen ostorozza az NFL-t.

A Super Bowl jövő év február 3-án kerül megrendezésre Atlantában, a félidei show pedig nagyjából 13 perc hosszúságú lesz. A Maroon 5 mellett Cardi B meg az Outkast-es Big Boi is zenél majd.

(Variety)

Hozzászólások