Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Juicy J üzent mindenkinek, aki az ő szövegei miatt kapott rá a drogokra

Juicy J üzent mindenkinek, aki az ő szövegei miatt kapott rá a drogokra

Offmedia- 2019.12.30. 19:22
Booooocsesz.
A 2010-es években nem egy rappert vesztettünk el drogtúladagolás miatt, ezen halálesetek után pedig kötelezően előkerülnek azok a hangok, amelyek a stílus drogokhoz való hozzáállását kritizálják. Megtörtént ez Lil Peep, Fredo Santana, legutóbb pedig Juice WRLD halálakor is. Joyner Lucas például konkrétan azt a mai drogdicsőítő légkört hibáztatta, amelyből maga Juice WRLD is sikeres lett, de Vic Mensa is a rap zenére terelte a felelősséget, mikor nemrég arról beszélt, hogy a fiatalokat igenis befolyásolják a dalszövegek. Persze nem mindenki mutogat a másikra, vannak, akik inkább a saját életmódjukon változtatnak, és erről nyíltan beszélnek is, hátha hatással tudnak lenni a hallgatóikra. 

És akkor itt van a Three 6 Mafia tag Juicy J, aki a napokban Twitteren kért bocsánatot mindenkitől, akit az ő szövegei buzdítottak drogozásra. "Ha bárkit arra inspiráltam, hogy drogozzon, elnézést kérek" - írta látszólag ironizálás nélkül. 


A poszt közel 1500 kommentet generált, a többség vagy meglepődve tapsolta Juicy öntudatos kiírását, vagy sorolta azokat a dalokat, melyek nem nagyon szólnak másról, mint a kilétről, hallgassunk is meg egyet ezek közül..józanul.

Hozzászólások

Érdekes lehet