Kövess minket

Hiphop

Juicy J üzent mindenkinek, aki az ő szövegei miatt kapott rá a drogokra

Booooocsesz.

Megosztva

Forrás:

A 2010-es években nem egy rappert vesztettünk el drogtúladagolás miatt, ezen halálesetek után pedig kötelezően előkerülnek azok a hangok, amelyek a stílus drogokhoz való hozzáállását kritizálják. Megtörtént ez Lil Peep, Fredo Santana, legutóbb pedig Juice WRLD halálakor is. Joyner Lucas például konkrétan azt a mai drogdicsőítő légkört hibáztatta, amelyből maga Juice WRLD is sikeres lett, de Vic Mensa is a rap zenére terelte a felelősséget, mikor nemrég arról beszélt, hogy a fiatalokat igenis befolyásolják a dalszövegek. Persze nem mindenki mutogat a másikra, vannak, akik inkább a saját életmódjukon változtatnak, és erről nyíltan beszélnek is, hátha hatással tudnak lenni a hallgatóikra. 

És akkor itt van a Three 6 Mafia tag Juicy J, aki a napokban Twitteren kért bocsánatot mindenkitől, akit az ő szövegei buzdítottak drogozásra. „Ha bárkit arra inspiráltam, hogy drogozzon, elnézést kérek” – írta látszólag ironizálás nélkül. 

[twitter]https://twitter.com/therealjuicyj/status/1210839941682323456[/twitter]
A poszt közel 1500 kommentet generált, a többség vagy meglepődve tapsolta Juicy öntudatos kiírását, vagy sorolta azokat a dalokat, melyek nem nagyon szólnak másról, mint a kilétről, hallgassunk is meg egyet ezek közül..józanul.

[vembed youtube=”6TzkHicCWYg” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés