Keresés

  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Június végére talán már hallgathatjuk is Tyler, The Creator új, ötödik stúdióalbumát

Június végére talán már hallgathatjuk is Tyler, The Creator új, ötödik stúdióalbumát

Kersner Máté- 2019.05.04. 06:00

Még június 30-a előtt kézhez kaphatunk egy új Tyler, The Creator korongot - derült ki a Sony frissen kiadott pénzügyi dokumentumaiból.

Az április 26-án publikussá tett irat egyebek mellett új zenei megjelenéseket is listáz, a Hypebeast épp ezért külön kiemeli a “Noteworthy Projects” szekciót, amin belül közelgő, jelentősebb lemezeket és annak előadóit találhatjuk.

A felsorolásban ott van Khalid, Pink, DJ Khaled és a BTS K-pop csapat neve, és azé a Vampire Weekendé is, akik épp tegnap dobták ki friss lemezüket. De ez közel sem minden, ugyanis alattuk ott van még Bruce Springsteen, Calvin Harris, Chris Brown, Mark Ronson, és ami a legfontosabb, Tyler, the Creator is.

A cím egyelőre T.B.D. = To Be Defined/Decided, azaz még nincs meghatározva
Forrás: Sony
Ez alapján biztosra vehető, hogy Tyler még június 30-a előtt (a hivatkozott projektek ezzel a dátummal bezárólag fognak kikerülni, ahogy ez az iratban fel is van tüntetve) megajándékoz minket valamivel a 2017 júliusában droppolt Flower Boy után. Külön érdekesség, hogy a volt Odd Future rapper a karrierje kezdete óta (2009) kivétel nélkül két évente jelentkezett új anyaggal - még egy dolog, ami megerősíthet minket abban, hogy bizony nem szimpla pletykáról van szó.

Honnan is jöhetne jobb megerősítés, mint magától az előadótól: alighogy felreppent az imént hozott hír, Tyler az Instagramján - majd Youtube-on - a sokszorosított arcképével a középpontban osztott meg egy videót, ami alatt egy új, meglehetősen vad hangzású, a Flower Boy simogató dallamai helyett inkább a Cherry Bomb szétroncsolt nyersességét idéző zenét fülelhetünk - nem véletlenül írta tehát egy kommentelő, hogy a "friss cumó Tyler Yeezusa lesz." (Legyen is!) 


A közösségi médiában folyó titokzatos hangulatkeltés aztán folytatódott, az alig fél napja posztolt, rappeléssel is megtoldott videóban pedig ismét a CB hangulatát hozó kiadatlan dal pörög.

Jó lesz újra látni, T, mi már várunk!

Hozzászólások