Kövess minket

Hiphop

Június végére talán már hallgathatjuk is Tyler, The Creator új, ötödik stúdióalbumát

Megosztva

Forrás:

Még június 30-a előtt kézhez kaphatunk egy új Tyler, The Creator korongot – derült ki a Sony frissen kiadott pénzügyi dokumentumaiból.

Az április 26-án publikussá tett irat egyebek mellett új zenei megjelenéseket is listáz, a Hypebeast épp ezért külön kiemeli a “Noteworthy Projects” szekciót, amin belül közelgő, jelentősebb lemezeket és annak előadóit találhatjuk.

A felsorolásban ott van Khalid, Pink, DJ Khaled és a BTS K-pop csapat neve, és azé a Vampire Weekendé is, akik épp tegnap dobták ki friss lemezüket. De ez közel sem minden, ugyanis alattuk ott van még Bruce Springsteen, Calvin Harris, Chris Brown, Mark Ronson, és ami a legfontosabb, Tyler, the Creator is.

Forrás: Sony

Ez alapján biztosra vehető, hogy Tyler még június 30-a előtt (a hivatkozott projektek ezzel a dátummal bezárólag fognak kikerülni, ahogy ez az iratban fel is van tüntetve) megajándékoz minket valamivel a 2017 júliusában droppolt Flower Boy után. Külön érdekesség, hogy a volt Odd Future rapper a karrierje kezdete óta (2009) kivétel nélkül két évente jelentkezett új anyaggal – még egy dolog, ami megerősíthet minket abban, hogy bizony nem szimpla pletykáról van szó.

Honnan is jöhetne jobb megerősítés, mint magától az előadótól: alighogy felreppent az imént hozott hír, Tyler az Instagramján – majd Youtube-on – a sokszorosított arcképével a középpontban osztott meg egy videót, ami alatt egy új, meglehetősen vad hangzású, a Flower Boy simogató dallamai helyett inkább a Cherry Bomb szétroncsolt nyersességét idéző zenét fülelhetünk – nem véletlenül írta tehát egy kommentelő, hogy a „friss cumó Tyler Yeezusa lesz.” (Legyen is!) [instagram]Bw7ane2l0D0[/instagram]
A közösségi médiában folyó titokzatos hangulatkeltés aztán folytatódott, az alig fél napja posztolt, rappeléssel is megtoldott videóban pedig ismét a CB hangulatát hozó kiadatlan dal pörög.

Jó lesz újra látni, T, mi már várunk!

[instagram]BxAhp1FF3Fy[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés