Keresés

  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Kitolták 6ix9ine "DUMMY BOY" lemezének megjelenését a rapper őrizetbe vétele miatt

Kitolták 6ix9ine "DUMMY BOY" lemezének megjelenését a rapper őrizetbe vétele miatt

Offmedia- 2018.11.21. 20:33
A lemez nem jelenik meg pénteken.
6ix9ine november 23-ra ígérte következő, DUMMY BOY című albumát, de úgy tűnik a lemez mégsem jelenik meg pénteken, miután a brooklyni rappert ismét letartóztatták, és ha elítélik akár évekre rács mögé kerülhet. 

Az infó a rapper jóbarátjától, DJ Akademikstől származik, és hamarosan elvileg 69 kiadója, a 10k Projects is bejelenti a csúszást. Új dátumről egyelőre nincs hír. A DUMMY BOY lesz 69 második projektje az idén februárban megjelent Day69 mixtape után, a dallistán olyan nevek szerepelnek, mint Kanye West, Nicki Minaj, Lil Baby, vagy éppen Gunna.


A rapper jelenleg is börtönben várja a sorsát, 17 vádpontot hoztak fel ellene, bandatevékenységgel és fegyverekkel kapcsolatos bűncselekményekkel gyanúsítják. Az ügyvédje szerint fel fogják menteni a zenészt, mivel a vádak nem megalapozottak, és 69 nem igazi gengszter, csak ezt az imidzst alakította ki magáról. Az ügyvéd azt is hozzátette, hogy az FBI által felhozott egyik bűncselekmény idején a rapper még csak nem is tartózkodott az országban. Ha bűnösnek találják akár életfogytiglant is kaphat, míg büntetésének alsó határa 32 év.

Hozzászólások