Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Koncert közben gyulladt fel Yo Gotti lába, a rapper ennek ellenére úgy nyomta tovább, mintha mi sem történt volna

Koncert közben gyulladt fel Yo Gotti lába, a rapper ennek ellenére úgy nyomta tovább, mintha mi sem történt volna

Kersner Máté- 2019.07.02. 12:34
Nice.

Forrás: TIDAL
Úgy látszik, a 38 éves, memphisi Yo Gottit kemény fából faragták, erről pedig a közönsége is megbizonyosodhatott pénteken.

Vannak, akik tolószékben koncerteznek, akik alatt beszakad a stage és olyanok is, akiket megdobálnak a fellépésük alatt. Ehhez képest Gotti lába jól lángra kapott, de ez nem különösebben hatotta meg az mc-t, sőt.

Az előadó épp a Rake It Up című dalát játszotta a sorban hetedik alkalommal megrendezésre kerülő, saját szülinapi minifesztiválján, a Yo Gotti Birthday Bash-en, amikor a színpadon található, hangulati elemként szolgáló pirotechnikai masinából felcsaptak a lángok.

A rapper fehér nadrágja így szépen égni kezdett, de ő egész addig tovább táncikálva nyomta a mikrofonjába tévesztés vagy ijedtség nélkül, amíg oda nem sietett hozzá egy barátja/egy staff tag, aki gyorsan eloltotta a tüzet. Habár Gotti észrevette mi történt, egy másodpercre sem zökkentette ki az apró és váratlan incidens.

A videó természetesen hamar virálissá vált: a felvétel hamarosan a 3 millió megtekintést karcolja Instagramon, több mint 300 ezer kedvelésnél jár és a Twitter népének csodálatát is kiváltotta. 

 

(Highsnobiety)


Hozzászólások