Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Lil Nas X "7" című EP-jével bizonyítja, hogy több van benne egy slágernél

Lil Nas X "7" című EP-jével bizonyítja, hogy több van benne egy slágernél

Offmedia- 2019.06.24. 14:49
Megjelent Lil Nas X "7" című EP-je, alább már lehet is hallgatni. A cumó a címéhez hűen 7 dalt tartalmaz (8-at, ha az Old Town Road eredeti és remix verzióját külön számoljuk), ezek közül csak a nagy sláger, és a "Rodeo" tartalmaz közreműködőket, Billy Ray Cyrus-t, valamint Cardi B-t.

Lil Nas X vállán nagy a nyomás, hisz az "Old Town Road" gigászi sikere után bizonyítania kell, hogy nem egy egyslágeres előadó, hanem hosszú távon is lehet vele számolni, és persze az új kiadója, a Columbia is közelről figyeli, hogy a publikum tényleg vevő-e a rapperre.

Az EP-n a második dal, a "Panini" a következő kislemez, mely rögtön eltér a country-trap hangzástól, és inkább a mostanában divatos atlantai éneklős-trap vibe-ot adja be, mindössze 2 perc alatt. A többi dal sem hosszabb 3 percnél, így a teljes anyag mindössze 18 percre jön ki (vagy inkább 16-ra, ha csak egyszer számoljuk az Old Town Road-ot). Aki mindenesetre rockkal és country-val összemosott rapre vágyik az így is megtalálhatja a számításait, hisz a "F9mily", "Rodeo", valamint a "Bring U Down" című dalok egyértelműen hozzák a hangzást. Lil Nas X közben beígérte, hogy mindegyik dal kap egy rövid videót, ezeket itt lehet csekkolni, alább pedig a lemez.

Hozzászólások

Érdekes lehet