Keresés

  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Lil Pump, YBN Nahmir, Trippie Redd az XXL 2018-as feltörekvők listáján

Lil Pump, YBN Nahmir, Trippie Redd az XXL 2018-as feltörekvők listáján

Offmedia- 2018.06.13. 10:49
A hip-hop magazin összeválogatta az idei kiemelteket.
Megérkezett az XXL magazin 2018-as feltörekvők listája, azaz az idei XXL Freshman Class. A hip-hop zenei magazin már tizenegyedik alkalommal állítja össze az adott év legfelkapottabb rapperreit, akik aztán közös címlapfotón szerepelnek, és egy-egy cypher freestyle-t is bemutatnak majd (ez majd később érkezik). 

A 2018-as növendékek Ski Mask The Slump God, Lil Pump, Smokepurpp, J.I.D, Stefflon Don, BlocBoy JB, YBN Nahmir, Wifisfuneral, Trippie Redd. A tizedik helyet Lil Skies kapta, de ő az utolsó pillanatban visszautasította az ajánlatot, mivel nem volt megelégedve a kiválasztás folyamatával. 

A 9 rapper közül négyen is Floridát képviselik, de vannak atlantai, ohiói, és még londoni MC is a listán. A következő időszakban interjúk, kerekasztal beszélgetések, valamint a várva várt freestyle-ok is érkeznek a rapperektől. A lista minden alkalommal nagy vitákat szül, hisz vagy azt sérelmezik a hip-hop rajongók, hogy lemaradt valaki, vagy azt, hogy miért került egyáltalán fel. Március végén mi is megszavaztattuk az olvasóinkat, hogy kit tennének fel a listára, azon 6ix9ine, Lil Pump, és Jaden Smith vezették a sort.

Hozzászólások