Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Lil Yachty anyukája könyvet írt arról, hogyan nevelhetünk sikeres rappert gyermekünkből

Lil Yachty anyukája könyvet írt arról, hogyan nevelhetünk sikeres rappert gyermekünkből

Kócsi- 2020.02.13. 14:19
Neki már úgy is összejött, miért ne osztaná meg a tapasztalatait másokkal.
Lil Yachty édesanyja, Venita McCollum néhány napja megjelent első könyvével segítő kezet nyújt azon szülők számára, akik mindenáron sikeres rappert szeretnének faragni gyermekükből. A Raising a Rapper című, hiánypótló alkotásban Yachty anyu lépésről-lépesre haladva veszi sorba a legfontosabb tennivalókat ahhoz, hogy a kicsik idővel nagy sztárokká váljanak. Az ismertséghez vezető út azonban buktatókkal van kikövezve, ezért osztja meg Venita saját, nehezen megszerezett tapasztalatait a téma iránt érdeklődőkkel, nehogy még a sztárcsinálás elején kétségbeessenek, és feladják saját, valamint gyermekeik álmát - mielőtt együttesen belekóstolhatnának a showbiznisz világába.


Ahogy az egyébként 15 dollárba kerülő könyv hivatalos bemutatóján fogalmazott, feltett szándékában áll mindemellett eloszlatni azt a téveszmét, mely szerint minden rapper a mélyszegénységből jön, már csak azért is, mert Yachty esete is bizonyítja, hogy ez közel sincs így. Magyarán bárki befuthat, még a „normális” körülmények közül érkező fiatal is.

A Raising a Rapper köré komplett brandet igyekszik építeni a főállásban influenszerként (is) tevékenykedő anyuka; a könyv címével ellátott ajándéktárgyak már beszerezhetőek tőle, ám hogy ezek mégis milyen mértékben járulnak majd hozzá gyermekeink jövőbeni rap-karrierjéhez, az egyelőre kérdéses.

Hozzászólások

Érdekes lehet