Keresés

  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Lil Yachty ugyan nem túl szövegcentrikus, de azért simán lerappeli a mai fiatal emszík 75 százalékának a haját

Lil Yachty ugyan nem túl szövegcentrikus, de azért simán lerappeli a mai fiatal emszík 75 százalékának a haját

Kócsi- 2018.04.16. 11:11

Mindezt tőle tudhattuk meg.

Az egész történet egy ártalmatlannak tűnő Smokepurpp tweettel indult, amiben azt fejtegette a 20 éves rapper, hogy kiváló barátja, Lil Yachty túlságosan is aluértékelt a hiphop szcénában. Pedig gyilkos szövegeket ír, nála bérelt helye van a jelenlegi tíz legjobb rapper között.

Erre aztán a következőt pötyögte be a csónakos válaszként:

"Elnyomott vagyok, de jobban rappelek, mint a fiatal előadók 75 százaléka. Amúgy meg semmit sem kell bizonygatnom, tesó."

Kis idő elteltével a szintén SoundCloud-on elstartoló Lil Uzi Vert is hozzászólt a témához. Röviden csak annyit írt, ezek TÉNYEK.

Később a poszt önálló életre kelt, többen megkérdőjelezték az elhangzott állításokat, leginkább Yacthy gyilkos szövegeivel kapcsolatban volt fenntartása az embereknek. Erre így reagált az érintett:

"Tisztában vagyok vele, hogy nem én írom a legjobb szövegeket, de nem is ez a célom. Viszont tudok rappelni, méghozzá sokkal jobban, mint a sok xan emszí" - utalt az új generáció tagjaira, miközben némi önkritikát is gyakorolt.

Smokepurpp egyébként már többször megdicsérte Yachty-t korábban, mondván, ha stúdióznak, barátja pillanatok alatt végez a felvételekkel, mert szinte mindig freestyle-ozik. Méghozzá úgy, mint senki más. Rengeteg stílusban képes tolni, ezért tartja nagyon sokoldalúnak.

Vajon mit gondolhat erről Funkmaster Flex?

Hozzászólások