Keresés

Még Iggy Azalea is utálja a saját zenéi egy részét

Offmedia- 2019.08.19. 15:15
Mely dalokra gondolhat?
"Én még sosem..." játékot játszott Iggy Azalea a Delish nevű receptes oldallal, melynek során felmerült, hogy kavart-e már valaha rajongójával (nem), szexelt-e már a saját zenéjére (nem), és hogy kimondta-e már elsőként, hogy "szeretlek" egy kapcsolatban (nem). 

A legérdekesebb felvetés mégis az volt, hogy a karrierje során volt-e olyan zenéje, amit megunt vagy megutált? Iggy erre egy egyértelmű igennel válaszolt, és elmondta, hogy hiába gyülöli egy-két trekkjét, ha a rajongók imádják, muszáj előben is eljátszania azokat.

"Persze, hogy elegem lesz egy idő után a saját zenéimből. Sőt, őszintén szólva egy részüket egyenesen utálom. Vannak dalok, melyek nem igazán állták ki az idő próbáját, és egy-két év elteltével úgy vagyok vele, hogy uhh, mi a franc járt a fejemben, mikor ezt írtam?! De az emberek kedvelik, szóval muszáj ezeket a dalokat is eljátszanom a koncerteken a fanoknak, hisz szeretnék őket élőben hallani. Tehát a válasz igen, elegem van dalokból...egy csomó dalból" - mondta anélkül, hogy leleplezte volna, mely trekkeket gyűlöli.

Hozzászólások