Keresés

Most szombaton érkezik Figura debütáló albuma, a Kapu2fa7

Kersner Máté- 2020.06.24. 08:00
1407!
Hosszú várakozás után megjelenési dátumot és hivatalos címet kapott Figura első albuma.

A Gierotty Gang rapper - akivel 2018-ban, egyik első koncertjén mi is interjúztunk - nyakláncán is viselt száma, az ikonikus 27-es is szerepel a projekt Instagram posztban felfedett nevében, ami így a Kapu2fa7 lett. Ehhez stílszerűen június 27-ei megjelenés dukál, az anyag tehát igen hamar, három nap múlva, szombaton érkezik is 14 óra 7 perckor, igaz, némi tologatás és egy lehetséges márciusi release után. 


Mint a Figura által hozzánk eljuttatott videókból megtudhattuk, az anyag címét néhány görbe hertelendi este utáni kapufa-lehányás inspirálta, ami mintegy tradícióvá vált a rapper és mulatozó barátai körében.

A 20 számos Kapu2fa7 egyébként bővelkedni fog közreműködőkben: lesznek rajta már olyan jól ismert nevek, mint Baba Aziz, Egs, vagy éppen BaleeB és Bene G, akikkel Figu több featet is jegyez már, de rákerül Lmen Prala is, akivel ez lesz a második kollab a nemrég kikerült, megosztó Oké, Boomer után, méghozzá egy klippel megtoldva, ami szintén szombaton droppol. Az On The Low háza tájáról AKC Misi és a Valterből és Szalaiból álló, a Sleep klipjében is feltűnt ibbigang teszi tiszteletét, de kapunk egy Slow Village összeborulást is és nagy meglepetésünkre Manuel is rákerült egy számra, ez utóbbi kettőt különösen kíváncsian várjuk.

A lemez produceri munkájának oroszlánrészéért glxy lesz a felelős, de képviselteti magát és az OTL-t Pachee, sőt, még a rapper pécsi barátai, LowKeyHigh és Ben10 is feltűnnek, akik néhány beattel szintén hozzájárultak a koronghoz. A Keyworld-rezidens glxy lévén, hogy borítódesignnal is foglalkozik, nem csak az alapokat, hanem a covert is maga csinálta. 

borító: Rubóczki Bálint (glxy)


A Kapu2fa7 június 27-étől érhető el Youtube-on és a különböző streamingszolgáltatók kínálatában.

Hozzászólások

Érdekes lehet