Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Pop Smoke posztumusz albuma vette át a vezetést az amerikai lemezeladási listán

Pop Smoke posztumusz albuma vette át a vezetést az amerikai lemezeladási listán

Offmedia- 2020.07.13. 13:14
A "Shoot for the Stars Aim for the Moon" kilőtt az első helyre.
Megtört Lil Baby egyeduralma a Billboard 200-as listáján, hisz nemrég megjelent Pop Smoke posztumusz nagylemeze, a "Shoot for the Stars Aim for the Moon", és azonnal átvette a vezetést.

A brooklyni rapper új projektje, melynek 50 Cent volt a vezető-producere, összesen 251 ezer példányban fogyott, mellyel bőven megugrotta az előzetes becsléseket, amik olyan 175-195 ezer példány közé lőtték be a cumót. Az arányok a következőképpen oszlanak meg, 190 ezer példány jött össze streamingből, 59 ezer rendes albumeladásból (ebbe természetesen a különböző merch cuccokhoz járó lemezek is hozzátartoznak), 3 ezer példány pedig egyes daleladásokból (pl. iTunes). Az album egyben Pop Smoke első stúdiólemeze, korábban mixtape-ekkel jelentkezett csak, mint a Meet the Woo, V.1 és a Meet the Woo, V.2., utóbbi anno a Billboard albumlistájának 7. helyéig küzdötte fel magát. Posztumusz album utoljára 2018 decemberében nyitott az első helyen, az XXXTentacion Skins lemeze volt.

A második helyen a Broadway musical, a
Hamilton: An American Musical lemeze található, míg a bronzérmet a sokáig első helyen tanyázó Lil Baby és a My Turn viheti haza ezen a héten.

(Billboard)

Hozzszlsok

rdekes lehet