Kövess minket

Hiphop

Pop Smoke posztumusz albuma vette át a vezetést az amerikai lemezeladási listán

A „Shoot for the Stars Aim for the Moon” kilőtt az első helyre.

Megosztva

Forrás:

Megtört Lil Baby egyeduralma a Billboard 200-as listáján, hisz nemrég megjelent Pop Smoke posztumusz nagylemeze, a „Shoot for the Stars Aim for the Moon„, és azonnal átvette a vezetést.

A brooklyni rapper új projektje, melynek 50 Cent volt a vezető-producere, összesen 251 ezer példányban fogyott, mellyel bőven megugrotta az előzetes becsléseket, amik olyan 175-195 ezer példány közé lőtték be a cumót. Az arányok a következőképpen oszlanak meg, 190 ezer példány jött össze streamingből, 59 ezer rendes albumeladásból (ebbe természetesen a különböző merch cuccokhoz járó lemezek is hozzátartoznak), 3 ezer példány pedig egyes daleladásokból (pl. iTunes). Az album egyben Pop Smoke első stúdiólemeze, korábban mixtape-ekkel jelentkezett csak, mint a Meet the Woo, V.1 és a Meet the Woo, V.2., utóbbi anno a Billboard albumlistájának 7. helyéig küzdötte fel magát. Posztumusz album utoljára 2018 decemberében nyitott az első helyen, az XXXTentacion Skins lemeze volt.

A második helyen a Broadway musical, a Hamilton: An American Musical lemeze található, míg a bronzérmet a sokáig első helyen tanyázó Lil Baby és a My Turn viheti haza ezen a héten.

(Billboard)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük