Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Snoop Dogg, és a Bone Thugs-N-Harmony is vendégszerepelnek Wiz Khalifa új albumán

Snoop Dogg, és a Bone Thugs-N-Harmony is vendégszerepelnek Wiz Khalifa új albumán

Offmedia- 2018.06.13. 16:31
1829
A Rolling Papers 2 július közepén érkezik.
Még pár hét van hátra Wiz Khalifa hatodik stúdióalbumának, a Rolling Papers 2-nek a megjelenéséig, így ideje volt megtudnunk, hogy kik lesznek a lemez vendégelőadói. Szerencsére Wiz a V-103 rádióban erről is beszélt, sok más érdekesség mellett.

A pittsburghi rapper saját bevallása szerint bizonyítani akar az új lemezével, mivel egy jó ideje nem adott ki stúdiólemezt a kezei közül (az előző 2014-ben jelent meg), de készen áll rá, hogy ismét inspirálja az embereket. Annak is örül, hogy végre pihenhetett több évnyi turnézás után, és így több ideje maradt a gyerekére, valamint edzeni. Arra a kérdésre, hogy mit gondolt arról, hogy Kanye West megemlítette az új albumán, nevetve csak annyit mondott, "fűről volt szó a szövegben, szóval logikus, hogy én jövök fel", majd hozzátette, hogy nem tudja, hogy együtt dolgozna-e Kanye-val, de az alapjait imádja. 

Végül pedig álljon itt a vendéglőadói sorrend, melyben Swae Lee, Snoop Dogg, Bone Thugs-N-Harmony, PARTYNEXTDOOR, Chevy Woods, Ty Dolla Sign, Gucci Mane, neveit találjuk, az utóbbival közös "Real Rich"-t pedig már lehet is pörgetni lejjebb. A Rolling Papers 2 július 13-án érkezik.


Hozzászólások