Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Tekashi 6ix9ine úgy érzi, a streamingszolgáltatók cenzúrája miatt fogy várakozás alatt az új albuma

Tekashi 6ix9ine úgy érzi, a streamingszolgáltatók cenzúrája miatt fogy várakozás alatt az új albuma

Offmedia- 2020.09.09. 18:07
Eközben a legújabb prognózis szerint lehet, hogy az 50 ezres példányszámot sem üti meg a "TattleTales".
Forrás: Instagram
Tekashi 6ix9ine nagyon nem boldog - a rapper az új, "TattleTales" albumának eladási számainak előrejelzéseire reagált negatívan, amit állítása szerint főleg a streamingszolgáltatók gáncsoltak el.

Mint korábban írtuk, a "TattleTales" olyan 50 ezer példányszámban fogyhat a megjelenési utáni héten, ez még az első, Dummy Boy című, debütáló lemezénél is alacsonyabb szám, az 66 ezret hozott az első héten. Ezt a számot nemrég a HitsDailyDouble inkább 40 és 50 ezer közé módosította, ők még kevesebb hivatalos eladásra számítanak. 

69 több szempontból is hendikeppel indult neki a hétnek, a Billboard nem számította be az eladási számaiba a merch cuccokhoz csomagolt albumait, melyekkel együtt akár 150 ezres eladást is behúzhatott volna, a mainstream rádiók nem játsszák a számait, botrányai miatt, a hiphop rádiók pedig a spicliskedése miatt ignorálják. Az utolsó rúgást a streamingszolgáltatók, az Apple Music, Tidal, és Spotify vitték be, akik nem szerepeltetik a rapper megjelenését a főoldalaikon, még az "új zenék" részlegből is kihagyják. Erre a rapper fel is hívta a figyelmet egy új videóban, azon sajnálkozva, hogy nem adnak neki "esélyt". 


(HNHH)

Hozzászólások

Érdekes lehet