Kövess minket

Hiphop

Tekashi 6ix9ine úgy érzi, a streamingszolgáltatók cenzúrája miatt fogy várakozás alatt az új albuma

Eközben a legújabb prognózis szerint lehet, hogy az 50 ezres példányszámot sem üti meg a „TattleTales”.

Megosztva

Forrás: Instagram

Tekashi 6ix9ine nagyon nem boldog – a rapper az új, „TattleTales” albumának eladási számainak előrejelzéseire reagált negatívan, amit állítása szerint főleg a streamingszolgáltatók gáncsoltak el.

Mint korábban írtuk, a „TattleTales” olyan 50 ezer példányszámban fogyhat a megjelenési utáni héten, ez még az első, Dummy Boy című, debütáló lemezénél is alacsonyabb szám, az 66 ezret hozott az első héten. Ezt a számot nemrég a HitsDailyDouble inkább 40 és 50 ezer közé módosította, ők még kevesebb hivatalos eladásra számítanak. 

69 több szempontból is hendikeppel indult neki a hétnek, a Billboard nem számította be az eladási számaiba a merch cuccokhoz csomagolt albumait, melyekkel együtt akár 150 ezres eladást is behúzhatott volna, a mainstream rádiók nem játsszák a számait, botrányai miatt, a hiphop rádiók pedig a spicliskedése miatt ignorálják. Az utolsó rúgást a streamingszolgáltatók, az Apple Music, Tidal, és Spotify vitték be, akik nem szerepeltetik a rapper megjelenését a főoldalaikon, még az „új zenék” részlegből is kihagyják. Erre a rapper fel is hívta a figyelmet egy új videóban, azon sajnálkozva, hogy nem adnak neki „esélyt”. 

[instagram]CExM9L5H4R-[/instagram]
(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés