Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Újabb Lil Peep posztumusz album készül, ezúttal a rapper édesanyja is besegít a munkálatokban

Újabb Lil Peep posztumusz album készül, ezúttal a rapper édesanyja is besegít a munkálatokban

Kócsi- 2019.07.15. 13:46
A huszonegy esztendős korában elhunyt előadó öröksége gondos kezekben van.
Lassan két éve már, hogy Lil Peep kábítószer-túladagolásban életét vesztette, de a fiatalon elhunyt rapper emléke továbbra is élénken él az emberekben, ez pedig nagyrészt édesanyjának, Liza Womac-nek köszönhető. Az anyuka ugyanis több projektben is részt vett Gus halála óta - elég csak a tavaly novemberben napvilágott látott, Come Over When You're Sober Pt. 2 posztumusz lemezre gondolnunk, vagy az ezen található, Runaway cimű trekkhez készült klipre, melynek ő volt társrendezője.

A fentebb már említett, Come Over When You're Sober Pt. 2 után a legfrissebb hírek szerint készülőben van egy újabb, immár második Peep posztumusz album, amiről a rapper Instáján olvashattunk egy rövidke, ám annál érdekesebb bejegyzést.


"Ki szeretne hallani egy vadiúj Lil Peep albumot eddig ki nem adott, elképesztő zenékkel tele, melyeket Gus anyukája, valamint a számokban közreműködő előadók válogattak össze?" - így szól a poszt lényegi része, Liza Womac aláírásával "hitelesítve".

Nem ez lehet azonban az idei egyetlen Gus cumó, ILoveMakonnen ugyanis 2019-re ígért egy kollab lemezt korábban felvett számaikból összegyúrva, ám egyelőre nem futott be a projekt, bár néhány hónap még hátra van az évből.

Hozzászólások