Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Vannak zenészek, akik pólókat vagy dobverőt dobnak a közönségnek, ez a rapper több kiló füvet

Vannak zenészek, akik pólókat vagy dobverőt dobnak a közönségnek, ez a rapper több kiló füvet

Offmedia- 2019.05.11. 18:57
DaBaby adakozó kedvében volt.
A most hétvégén zajló, floridai Rolling Loud fesztivál line upjában többek között olyan nagy neveket találunk, mint a Migos, Travis Scott, Cardi B, YG, Lil Wayne, és a sort hosszan lehetne folytatni. Nem csoda tehát, hogy a kevésbé ismertebb előadók szeretnének valahogy megmaradni a közönség emlékezetében, mielőtt azok átballagnak valamelyik szupersztár koncertjére. Az észak-karolinai rapper, DaBaby úgy tűnik megtalálta a titkos formulát ehhez.

A 27 éves rapper már egy jó pár éve próbál feltörni a szcénában, és ez talán idén sikerül is, pláne miután a "Baby on Baby" című albuma relatíve nagyot robbant márciusban, rajta olyan slágerekkel, mint a "Goin Baby".


De DaBaby tudja, hogy a zenéje mellé nem árt egy pár reklámfogásnak beillő performanszt is beiktatni, ezért korai koncertjein a nevéhez illően pelenkában lépett fel. Ezt a "gyerekes szokását" később levedlette, mikor az Interscope kiadó leszerződtette, de azért a Rolling Loud fesztiválra is maradt ötlet a tarsolyában, méghozzá pár kiló fű képében. Igen, a rapper hatalmas, marihuánával megtömött zacskókat vágott be a közönségnek, amikért valószínűleg hatalmas harc mehetett a tömegben. Egyes források szerint DaBaby nem kevesebb, mint 45 kilónyi füvet osztott meg a rajongóival, ami valljuk be, már-már Teréz anyai jóság. Alább a videó a pillanatról.


(HNHH)

Hozzászólások

Érdekes lehet